Geile Vrouwen

Wanneer is een vrouw geil, wat is precies de definitie hiervan en waar kun je deze vrouwen vinden? Ik vertel je graag het een en ander over de meest sexy en aantrekkelijkste vrouwen die er rond lopen.

Geil betekent, zoals we allemaal weten, opgewonden. Een natuurlijk proces waar iedere man trots op moet zijn. Zonder geile vrouwen en mannen waren we namelijk allang uitgestorven. Iedere man of vrouw is regelmatig geil. Het is gewoon zo enorm jammer dat er tegenwoordig zo’n enorm taboe heerst op seks en alles wat hier mee te maken heeft.

De meeste mannen worden extra opgewonden van blote vrouwen, maar het is ook goed mogelijk dat je eerder geil word van half blote vrouwen. Denk aan vrouwen in bikini. De bikini dekt de ”edele delen” af, maar wat veel vrouwen niet weten is dat juist dit afdekken er voor zorgt dat de fantasie van de man getriggerd word. Ik ben er zelf van overtuigt dat de vrouwtjes deze seksuele fantasieën over hun blote lichaam heerlijk vinden. Laten we eerlijk zijn, wie vind aandacht nou niet leuk? Niet TE veel natuurlijk, maar zonder aandacht, en al helemaal zonder seksuele aandacht ben je waarschijnlijk niet echt gelukkig.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meest geile vrouwen precies de juiste ratio en rondingen hebben. De borsten moeten precies kloppen met de breedte van de heupen, de lengte van haar benen, de breedte van haar buik en de dikte van haar kont. Wanneer je bijvoorbeeld de zelfde foto van een vrouw photoshopt met verschillende breedtes van de heupen, heel subtiel, kiest bijna elke man voor de foto uit waarbij de vrouw de juiste verhouding heeft, en dus voor de man het meest geil is. De juiste verhouding in dit verhaal is de meest vruchtbare houding. Dit betekend dat de vrouw brede heupen nodig heeft, maar niet te breed dat het ten kosten gaat van haar gezondheid. De brede heupen zorgen namelijk voor een makkelijke bevalling. Zo kan de vrouw meer kinderen op aarde zetten.

Er zijn  ook culturele verschillen die voor sommige wel aantrekkelijk zijn er voor andere niet. Deze verschillen worden dus niet aangeboren maar door opvoeding bepaald. Zo zijn er bepaalde dingen sociaal geaccepteerd als “geil”. En op andere dingen heersen taboes. Zoals bijvoorbeeld anale seks bij mannen. Wanneer dit goed gebeurd is het namelijk voor iedere man lekker. En zo zijn en nog tal van voorbeelden die bepalen wat nou we en niet geile vrouwen zijn. Gelukkig kun je op internet 100% anoniem online webcams bekijken en genieten van wat jij geil vind. Houd geen rekening met deze taboes maar kies zelf!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *